BODRUM GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 8. MEZUNİYET SERGİSİ ve TÖRENİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

BODRUM GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

8. MEZUNİYET SERGİSİ ve TÖRENİ

BASIN BÜLTENİ

 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi 2004’de kuruluşundan bu güne Grafik, Resim ve Heykel Bölümleri ile eğitimi sürdürmüş, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Sahne Sanatları Bölümünün kurulması ile gelişmeye devam etmektedir. Kuruluşundan bu yana evrensel sanat, kültürü yakından izlemekte, eğitim-öğretim yanında gerçekleştirdiği etkinlikleri, toplumumuzla da buluşturmayı görev edinmektedir.

Bu anlayış doğrultusunda, eğitim-öğretim yanında düzenlediği ulusal ve uluslararası konferans, çalıştay, sergi gibi etkinlikleri halkla paylaşırken kurumsallaşma yönünde de önemli adımlar atmaktadır.

Kuruluşundan günümüze kadar değişim ve gelişimi temel yaklaşım olarak benimsediğimiz Fakültemizde; öğrencilerin bilgi ve yeteneklerini geliştirebilecekleri çağdaş ortam ve olanaklar sağlanırken, sanat ve tasarım alanında evrensel değerlere sahip çağdaş sanatçı/tasarımcı adayları yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Bu hedefler doğrultusunda bu yıl 8.  mezuniyet töreni ve sergimizi düzenlemekteyiz.

8. Mezuniyet Sergisinde, Resim, Grafik ve Heykel Bölümü son sınıf öğrencilerimizin yıl içinde üretmiş olduğu mezuniyet çalışmalarından bir kesit sunulacaktır. Genç sanatçı/tasarımcı adaylara kendi özgün anlatımlarını sunma fırsatı veren bu sergi 29 Mayıs-10 Haziran 2015 tarihlerinde açık olacaktır.

29 Mayıs 2015 tarihinde Şükran – Rauf  Nasuhoğlu Araştırma,  Eğitim  ve Kültür Merkezi’nde saat 15:00’de Mezuniyet Töreni yapılacak olup, saat 16:00’da ise 8. Mezuniyet Sergisi açılacaktır.

Başta Bodrum olmak üzere bölgemize sanat ve tasarım alanında değer katacak olan

8. Mezuniyet Sergisi ve Törenine tüm halkımız davetlidir. 

Son Güncelleme Tarihi : 28.05.2015 11:49:23 Okunma Sayısı : 578

Son Duyurular